idello

  • Art Direction
  • interior design

A high school classroom in Windsor Ontario completely redesigned by the caravane team.

The caravane team was tasked to redesign a room of a sweepstakes winning high school as part of a promotional campaign for Idello. Our motivation was to create a space that was at once youthful but also acknowledged the maturity level of grade 10-12 students. We decided to create a space with a variety of seating arrangements: four large communal tables, a long row of bar height stools, an individual study corner, and a long loungy low bench. The idea was to give the students more autonomy by removing the idea of assigned seating. This also gave the teacher more freedom to move around the room and use the front and back of the room equally as the student do not all face in any one direction.

next

death

An exploration in letter form, tangible objects and space.